Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>A=Мельников К$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
|
1. |
Купченко А. В. Моделювання процесу ІЧ-обробки насіння соняшнику в стаціонарному шарі при композиційному плануванні експерименту [Електронний ресурс] / А. В. Купченко, К. О. Мельников, Ю. О. Чурсінов // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія : Технічні науки. - 2010. - № 1. - С. 142-147. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvpuettn_2010_1_33
| 2. |
Мельников К. О. Удосконалення технології соусів емульсійного типу за рахунок використання водоростевої сировини [Електронний ресурс] / К. О. Мельников, Т. О. Колісниченко, Ю. А. Мацук, Т. С. Листопад // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2017. - Т. 19, № 80. - С. 74-79. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2017_19_80_17
| 3. |
Мельников К. О. Удосконалення технології страв із риби з метою підвищення їх харчової цінності [Електронний ресурс] / К. О. Мельников, Т. О. Колісниченко, Ю. А. Мацук, Т. С. Листопад // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія : Технічні науки. - 2017. - № 1. - С. 16-23. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvpuettn_2017_1_4
| 4. |
Мельников К. О. Розробка технології солодких соусів підвищеної харчової цінності [Електронний ресурс] / К. О. Мельников, Т. О. Колісниченко, А. М. Савченко, О. О. Чернушенко // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2018. - Вип. 18, т. 1. - С. 66-74. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2018_18_1_11 Мета роботи - розробка технологій виробництва соусів-топінгів "Сонечко" та "Червона мрія" з використанням свіжих плодів та ягід. Проведено органолептичну оцінку та виконано органолептичні профілі страв. Розроблені соуси-топінги характеризуються поліпшеними органолептичними показниками, що є вкрай важливим для позитивного сприйняття споживачами нового продукту, а також характеризуються високим вмістом вітамінів, БАР, флавоноїдів і рекомендовані до впровадження у заклади ресторанного господарства.
| 5. |
Мельников К. О. Сучасні аспекти використання рибної сировиниу технологіях м'ясомістких продуктів [Електронний ресурс] / К. О. Мельников, Т. О. Колісниченко, Ю. А. Мацук, І. М. Марченко // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2018. - Вип. 18, т. 1. - С. 153-158. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2018_18_1_22 Мета роботи - наукове обгрунтування та розробка технології м'ясомістких продуктів із використанням рибної сировини. Проведено дослідження органолептичних, фізико-хімічних, функціонально-технологічних характеристик м'ясо-рибних напівфабрикатів із додаванням фаршу з філе минтаю. Теоретично обгрунтовано та експериментально підтверджено технологію м'ясомістких продуктів із використанням фаршу з філе минтаю.
|
|
|