Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (5)Реферативна база даних (4)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Мельников К$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
1.

Купченко А. В. 
Моделювання процесу ІЧ-обробки насіння соняшнику в стаціонарному шарі при композиційному плануванні експерименту [Електронний ресурс] / А. В. Купченко, К. О. Мельников, Ю. О. Чурсінов // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія : Технічні науки. - 2010. - № 1. - С. 142-147. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvpuettn_2010_1_33
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.664 Mb    Зміст випуску     Цитування
2.

Мельников К. О. 
Удосконалення технології соусів емульсійного типу за рахунок використання водоростевої сировини [Електронний ресурс] / К. О. Мельников, Т. О. Колісниченко, Ю. А. Мацук, Т. С. Листопад // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2017. - Т. 19, № 80. - С. 74-79. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2017_19_80_17
Попередній перегляд:   Завантажити - 332.794 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Мельников К. О. 
Удосконалення технології страв із риби з метою підвищення їх харчової цінності [Електронний ресурс] / К. О. Мельников, Т. О. Колісниченко, Ю. А. Мацук, Т. С. Листопад // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія : Технічні науки. - 2017. - № 1. - С. 16-23. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvpuettn_2017_1_4
Попередній перегляд:   Завантажити - 901.688 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Мельников К. О. 
Розробка технології солодких соусів підвищеної харчової цінності [Електронний ресурс] / К. О. Мельников, Т. О. Колісниченко, А. М. Савченко, О. О. Чернушенко // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2018. - Вип. 18, т. 1. - С. 66-74. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2018_18_1_11
Мета роботи - розробка технологій виробництва соусів-топінгів "Сонечко" та "Червона мрія" з використанням свіжих плодів та ягід. Проведено органолептичну оцінку та виконано органолептичні профілі страв. Розроблені соуси-топінги характеризуються поліпшеними органолептичними показниками, що є вкрай важливим для позитивного сприйняття споживачами нового продукту, а також характеризуються високим вмістом вітамінів, БАР, флавоноїдів і рекомендовані до впровадження у заклади ресторанного господарства.
Попередній перегляд:   Завантажити - 533.573 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
5.

Мельников К. О. 
Сучасні аспекти використання рибної сировиниу технологіях м'ясомістких продуктів [Електронний ресурс] / К. О. Мельников, Т. О. Колісниченко, Ю. А. Мацук, І. М. Марченко // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2018. - Вип. 18, т. 1. - С. 153-158. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2018_18_1_22
Мета роботи - наукове обгрунтування та розробка технології м'ясомістких продуктів із використанням рибної сировини. Проведено дослідження органолептичних, фізико-хімічних, функціонально-технологічних характеристик м'ясо-рибних напівфабрикатів із додаванням фаршу з філе минтаю. Теоретично обгрунтовано та експериментально підтверджено технологію м'ясомістких продуктів із використанням фаршу з філе минтаю.
Попередній перегляд:   Завантажити - 384.79 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського